Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ceremonia oficială de finalizare a lucrărilor derulat de Compania de Apă Someș S.A

Azi, 7 iulie 2022, la sediul Primăriei orașului Huedin, a avut loc ceremonia oficială de finalizare a lucrărilor din cadrul contractului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Orașul Huedin și sistemul Huedin Rural”, derulat de Compania de Apă Someș S.A. prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM 2014-2020, finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune.
Valoarea contractului este de 31.226.792,85 lei fără TVA și a vizat extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canal în Huedin, respectiv extinderea alimentării cu apă în 5 sate din județul Cluj și două din județul Sălaj.
În total, prin acest contract s-au construit sau reabilitat 45 km de aducțiuni și rețele de apă potabilă și de canalizare, s-au construit sau reabilitat 5 rezervoare de apă, o stație de pompare apă, o stație de clorinare și 4 stații de pompare apă uzată.
Contractul face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020”, a cărui valoare totală este de 404.431.755 EURO fără TVA.

Tranducere
Sari la conținut